Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deprem Kayseri : Son Dakika Kayseri De Deprem Mi Oldu Pes Pese Depremler Haberler Milliyet

Deprem Kayseri : Son Dakika Kayseri De Deprem Mi Oldu Pes Pese Depremler Haberler Milliyet. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3.8 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiği açıklandı. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin geçtiği son dakika verilerine göre; Kayseri valisi şehmus günaydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, i̇limiz, kocasinan ilçesi saraycık bölgesinde saat 15:38´de 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde deprem meydana geldi.

Kayseri'nin kocasinan ilçesinde meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki depremin ardından büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç; 4 ağustos 2021 çarşamba günü meydana gelen sarsıntıları hisseden kişiler deprem mi oldu? sorusunun yanıtı için kandilli ve afad son depremler sayfasına yöneldi. Ege denizi ve akdeniz'de peş peşe meydana gelen depremlerin şiddetleri her iki kurum tarafından da paylaşıldı. Aydın ve kayseri'de bugün meydana gelen depremler vatandaşlara korkulu anlar yaşattı. Kayseri'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Mb2ombxewhlfmm
Mb2ombxewhlfmm from www.kayserim.net
Kayseri'de richter ölçeği'ne göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 18.22 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem. Deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü kayseri'nin kocasinan ilçesinin kırsal yüreğil mahallesi olarak. Afad depremin derinliğini 6 kilometre olarak açıkladı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem, saat 15.38'de ve 6,46 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri valisinden depreme ilişkin açıklama geldi. Haberler kayseri haberleri kayseri'deki deprem. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.kanalımıza abone olmak i̇çin :

Kayseri'nin kocasinan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Kayseri valisi şehmus günaydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, i̇limiz, kocasinan ilçesi saraycık bölgesinde saat 15:38´de 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Şuana kadar herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri'de richter ölçeği'ne göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Kandilli rasathanesi kayseri'deki depremin merkez üssünü kocasinan ilçesine bağlı saraycık köyü olarak açıkladı. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde meydana gelen 3.8 büyüklüğündeki depremin ardından büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç; Kandilli rasathanesi'nin geçtiği son dakika verilerine göre; Kayseri'nin kocasinan ilçesinde richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan afad, depremin derinliğini 8.01 km olarak. Son dakika haberine göre kayseri ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) sitesinde yer alan bilgiye göre, kayseri'nin kocasinan ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Kayseri valisinden depreme ilişkin açıklama geldi. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 15.38'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin geçtiği son dakika verilerine göre; Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem, saat 15.38'de ve 6,46 kilometre derinlikte gerçekleşti. 32'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sf S6ytwsa3gym
Sf S6ytwsa3gym from www.fibhaber.com
Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 15.38'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.gelişmeleri takip ediyoruz. Afad depremin derinliğini 6 kilometre olarak açıkladı. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de deprem kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 ve saat 10.39'da 3,9 büyüklüğünde sarsıntılar gerçekleşti. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığının tespitlerine göre merkez üssü kocasinan. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde deprem meydana geldi. Saatler 15.38'de 4.1 büyüklüğünde deprem.

Gi̇ri̇ş 04.08.2021 19:16 güncelleme 04.08.2021 19:16

Afad verilerine göre, kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 15.38'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad depremin derinliğini 6 kilometre olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi'nin geçtiği son dakika verilerine göre; Kandilli rasathanesi'nin geçtiği son dakika verilerine göre; Son dakika haberine göre kayseri ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kayseri'nin kocasinan ilçesi 4,1 büyüklüğünde depremle sallandı. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde meydana gelen. Afad'ın son dakika haberine göre, kayseri'de 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, kocasinan ilçesine bağlı saraycık mahallesi'nde 4.1 b üyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri deprem, kayseri deprem bölgesi mi, kayseri deprem haritası, kayseri deprem mi oldu, kayseri deprem uyarısı, kayseri depremleri tarihi, kayseri deprem. Afad depremin derinliğini 6 kilometre olarak açıkladı. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde dün saat 03.02'de meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki deprem ilçede paniğe neden oldu. 4 ağustos 2021 çarşamba günü meydana gelen sarsıntıları hisseden kişiler deprem mi oldu? sorusunun yanıtı için kandilli ve afad son depremler sayfasına yöneldi.

Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 15.38'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şuana kadar herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi. Kayseri'de richter ölçeği'ne göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem!

O3dkpcb5azgrvm
O3dkpcb5azgrvm from i2.milimaj.com
Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem! Kayseri valisinden depreme ilişkin açıklama geldi. Kayseri'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İl afet acil durum müdürlüğü (afad) tarafından paylaşılan verilere göre, sarıoğlan ilçesi tatili mevkiinde yerin 7.01 kilometre altında 2.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın son dakika haberine göre, kayseri'de 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 15.38'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kayseri'nin kocasinan ilçesi 4,1 büyüklüğünde depremle sallandı.

Kayseri ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Gi̇ri̇ş 04.08.2021 19:16 güncelleme 04.08.2021 19:16 Kayseri'nin kocasinan ilçesi 4,1 büyüklüğünde depremle sallandı. Kayseri'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şuana kadar herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi. Kayseri'de deprem kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 ve saat 10.39'da 3,9 büyüklüğünde sarsıntılar gerçekleşti. Kayseri valisi şehmus günaydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, i̇limiz, kocasinan ilçesi saraycık bölgesinde saat 15:38'de 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 15.38'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan afad, depremin derinliğini 8.01 km olarak.

Post a Comment for "Deprem Kayseri : Son Dakika Kayseri De Deprem Mi Oldu Pes Pese Depremler Haberler Milliyet"